đŸ› ïž Just nu pĂ„gĂ„r en större helrenovering hĂ€r. Om du hittar nĂ„got som inte fungerar som det ska fĂ„r du gĂ€rna höra av dig!

Skip to main content
profile pic
Anders Thoresson

Vad jag anvÀnder: Mailmate

| | | | | LĂ€stid: 2 minuter (1554 tecken)

E-postprogrammet Mailmate.

Sedan lÀnge anvÀnder jag Fastmail för min e-post. Jag behöver nÄgot mer avancerat Àn vad mitt vanliga webbhotell kan erbjuda, inte minst möjligheten att skapa filter som stoppar in mail i rÀtt mappar direkt. Gmail Àr givetvis ett alternativ, men jag har aldrig blivit vÀn med Googles e-posttjÀnst trots att sÄ mÄnga gillar den.

Fastmail har ett helt okej webbgrÀnssnitt, men jag föredrar ÀndÄ att anvÀnda ett e-postprogram i datorn. Mitt val Àr Mailmate. Av ett par viktiga anledningar.

Gratis e-postprogram finns det mÄnga. Men om e-posten Àr ett viktigt arbetsverktyg Àr de femtio dollar som Mailmate kostar vÀl investerade pengar.


Det hÀr Àr ett inlÀgg i Ärets upplaga av #blogg100. Utmaningen handlar om att skriva ett blogginlÀgg varje dag under 100 dagar i strÀck, med start den första mars. Jag Àr med för första gÄngen och har bestÀmt mig för att skriva 100 inlÀgg som hjÀlper dig att anvÀnda din dator pÄ ett smartare sÀtt, för att bli mindre stressad och mer effektiv.

För att inte missa nÄgot av det jag skriver kan du prenumerera pÄ mejllistan hÀr nedan. Eller lÀgga till min webbplats i din RSS-lÀsare.

LÀnkar till alla mina tips hittar du hÀr.

[et_bloom_inline optin_id=optin_9]