đŸ› ïž Just nu pĂ„gĂ„r en större helrenovering hĂ€r. Om du hittar nĂ„got som inte fungerar som det ska fĂ„r du gĂ€rna höra av dig!

Skip to main content
profile pic
Anders Thoresson

Dags att visa min blogg lite uppmÀrksamhet igen

| | LĂ€stid: 1 minuter (1098 tecken)

SkrÀmdump frÄn en tidigare version av den hÀr webbplatsen.

Ett drygt Är, ja nÀstan ett och ett halvt, sedan jag senast publicerade nÄgot hÀr pÄ bloggen. I höst Àr ambitionen att det ska bli mer frekventa uppdateringar. Jag har för tillfÀllet flera uppdrag som innebÀr mycket inlÀsning pÄ just det Àmne som jag kanske tycker Àr allra mest intressant att bevaka: Hur samhÀllet pÄverkas av digitaliseringen. Vilket ju för övrigt ocksÄ Àr hela utgÄngspunkten för Digitalsamtal som nu, efter första sommaruppehÄllet nÄgonsin, gÄr in pÄ sitt femte Är.

Det kommer dĂ€rför bli en del texter om digitalisering, â€Ă¶verskottsmaterial” frĂ„n den research, de poddinspelningar och den omvĂ€rldsbevakning som jag Ă€ndĂ„ Ă€gnar stor del av min tid Ă„t. Allt det dĂ€r ger upphov till massor av tankar. En del fĂ€rdigprocessade, en del med mer karaktĂ€r av embryon. Jag tĂ€nker formulera bĂ„da varianterna i text.

Men inte bara det. Jag förelĂ€ser mycket. I huvudsak om digitalisering ur ett större perspektiv. Men ocksĂ„ en del om de mer personliga aspekterna, hur man som slutanvĂ€ndare anvĂ€nder teknik pĂ„ sĂ„ smarta eller sĂ„ sĂ€kra sĂ€tt som möjligt. SĂ„ en del sĂ„nt kommer det ocksĂ„ att bli. Faktiskt som det första ”riktiga” inlĂ€gget i den hĂ€r omstarten.

I morgon fÄr du mitt bÀsta tips för hur du ska hantera den överfulla inkorgen som vÀntar nÀr du öppnar e-postprogrammet första dagen efter semestern.