đŸ› ïž Just nu pĂ„gĂ„r en större helrenovering hĂ€r. Om du hittar nĂ„got som inte fungerar som det ska fĂ„r du gĂ€rna höra av dig!

Skip to main content
profile pic
Anders Thoresson

Boken som det perfekta programmet till SSWC

| | | LĂ€stid: 1 minuter (1084 tecken)

SSWC-boken 2010 Andra upplagan av Sweden Social Web Camp blev min första. Under helgen trÀffade jag mÄnga av de personer jag tidigare bara intervjuat över telefon, med hem fick jag mÄnga tankar frÄn intressanta sessioner, en lÄng lista med artikelidéer - och sÄ SSWC-boken som Mattias Boström redaktörade ihop pÄ en mÄnad.

Och nÀr jag nu, tillbaka i VÀnersborg, blÀddrar och lÀser inser jag att jag missade mÄnga personer pÄ ön, att det fanns Ànnu fler intressanta samtal att delta i, artikelidéer att bÀra med hem.

Det fascinerande Àr att alla personerna som skriver i boken troligen finns högst ett hopp bort pÄ Twitter. Följer jag dem inte sjÀlv sÄ följs dem antagligen av nÄgon av dem jag följer. Och listan med personer som lÀmnade bidrag till boken har funnits pÄ Mattias Boströms webbplats sedan lÀnge. Men det Àr vÀl fortfarande sÄ att ord tryckta pÄ papper Àr lÀttare att skanna av, det Àr lÀttare att blÀddra fram och tillbaka, stanna till dÀr det finns nÄgot som lockar till lÀsning.

Till en konferens som SSWC, dÀr ett bestÀmt program saknas, dÀr det Àr deltagarna som sjÀlva bestÀmmer vad som ska avhandlas, Àr en bok som den Mattias Boström tog initiativ till uppenbarligen ett helt fantastiskt konferensprogram.

Skulle bara börjat blÀddra i den direkt, och inte vÀntat tills dess att jag satt pÄ tÄget hem.