Om du inte hittat verktyg som hjälper dig att skriva bättre eller få mer gjort bland mina tips finns det fler källor att ösa ur på nätet.

En är Product Hunts samling Spectacular Writing Tools som innehåller många program och tjänster som ser intressanta ut. Här finns ordbehandlare, grammatikverktyg och program för att skapa snygga e-böcker.


Det här är ett inlägg i årets upplaga av #blogg100. Utmaningen handlar om att skriva ett blogginlägg varje dag under 100 dagar i sträck, med start den första mars. Jag är med för första gången och har bestämt mig för att skriva 100 inlägg som hjälper dig att använda din dator på ett smartare sätt, för att bli mindre stressad och mer effektiv.

För att inte missa något av det jag skriver kan du prenumerera på mejllistan här nedan. Eller lägga till min webbplats i din RSS-läsare.

Länkar till alla mina tips hittar du här.